Stichting WO2 Goeree-Overflakkee is een feit!

Op maandag 7 juli 2008 om 16.00 uur was het dan eindelijk zo ver. Op deze dag werden de statuten op het kantoor van Schuring en Benschop Netwerk Notarissen getekend en was de stichting een feit.
Het idee om een stichting te starten die het doel heeft om de geschiedenis van Goeree-Overflakkee te beschrijven en te bewaren spookte al een tijdje door het hoofd van Dennis Notenboom, de huidige voorzitter. Een aantal projecten waar al aan gewerkt werd zoals bijv. de zoektocht naar een B-17 bommenwerper voor de kust van Goeree, het in kaart brengen van de restanten van de Atlantikwall op Goeree-Overflakkee en de studie naar de Luchtoorlog pasten perfect in de doelstellingen van een op te richten stichting. Na alle voors- en tegens overwogen te hebben en er bovendien al een aantal enthousiaste vrijwilligers zich hadden gemeld om deel te nemen aan dit unieke project, werd de knoop doorgehakt en kon er begonnen worden met het verder opzetten van de stichting.

Het jaar 2008 wordt gezien als het aanloopjaar waarin een website wordt opgezet, verdere contacten worden gelegd en de plannen voor nieuwe activiteiten gestalte moeten krijgen. In 2009 zult U dus zeker nog veel van ons horen!

Het bestuur

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.