Gastenboek

Iets te melden of iets te vragen aan de bezoekers van de website? Hier kan het! Wel vragen wij u aandacht voor een paar zaken waarmee rekening gehouden moet worden.

– Houd het taalgebruik binnen normale fatsoensnormen, uit geen beschuldiging of bedreigingen e.d. naar andere mensen.
– Posten in het gastenboek gebeurt op persoonlijke titel.
– Anonieme berichten (bijnamen, onvolledige namen e.d.) zijn niet toegestaan en worden in principe verwijderd.
– Het uitwisselen van email-adressen en telefoonnummers e.d. via dit gastenboek is, in verband met privacygevoeligheid, NIET toegestaan!
– Advertenties van commerciële bedrijven of handelaren vallen onder spam en zullen worden verwijderd.

29 reacties op “Gastenboek”

 1. Fantastische mannen! Grandioze prestatie! Chapeau, chapeau!!

 2. Wat een mooie website, ga zo door met jullie indrukwekkende werk.
  petje af

 3. Mooie website, bedankt voor al jullie werk!

 4. morgen 4 mei hopen de avro Lancaster over te zien komen aan de haven van ouddorp

 5. Vanmiddag hebben we mogen ervaren dat de lancaster heel héél laag overkwam vliegen in Oude Tonge, Kippevel!! wat een adembenemend stuk vliegmachine uit de oorlogsjaren. Nu, 2014, mooi en fantastisch om te zien. Toen, 1940-1945, angstaanjagend en dodelijk! ze kwamen met velen over ons eiland wat een verschrikkelijk iets moet dat toen geweest zijn en dan niet het geluid te vergeten wat deze lancasters produceren.
  Ode aan al de vrijwilligers en vliegeniers van de lancaster en aan al de leden van WO2GO, het was een niet te vergeten ervaring, bedankt!

 6. Vanmiddag naar de begraafplaats in sommelsdijk geweest om naar de Avro Lancaster te kijken. Samen met mijn kids en mijn pa. Geweldig!! Wat een schitterend vliegtuig, hoe moet dat in de oorlogstijd zijn geweest als er meerdere van deze toestellen overvliegen op weg naar een bombardement. Bedankt wo2go!!
  Succes met jullie werk/hobby, ga zo door!

 7. Het was onvoorstelbaar en onvergetelijk om te zien. Na het zien nog wat oudere mensen gesproken die het allemaal hebben zien gebeuren. Dit was ontroerend en indrukwekkend. Bedankt WO2GO. Het was fantastisch.

 8. Prachtig al die reacties en foto’s.
  Ik hoop nu maar dat iedereen die de website bezoekt en nog geen donateur is van de Stichting WO2GO, zich daarvoor aanmeldt. Gelet op alles wat zij al gedaan hebben en nog steeds doen, is een aantal van ongeveer 60 donateurs natuurlijk een lachertje.
  Nog geen lid? Die € 15.00 per jaar voor zoiets moois als deze website mag toch geen probleem zijn?
  Surf nu naar het aanmeldingsformulier op deze site en meldt u massaal aan!
  Dat zou erg fijn zijn, want dankzij uw medewerking kan de stichting al die dingen doen die zij nog graag willen realiseren, opdat u en ik die verschrikkelijke jaren 1940-1945 niet vergeten.

 9. Mijn familie en ik bedanken U nogmaals voor de stijlvolle plechtigheid
  m.b.t. het onthullen van het herdenkingspaneel voor de vlieger Klaas Zwarthoed en Willem Meulkens.
  Het mooiste was eigenlijk dat wij de Zoon van Klaas welke wij nog nooit
  hadden ontmoet, nu in levende lijve voor ons stond, geweldig.
  Veel succes met Uw prachtige werk toegewenst.

  Met vriendelijke groeten Leo Keizer, Anna Paulowna.

 10. Ik heb andere gegevens voor Willem Vis van der Heemst
  Geboren te Sommelsdijk op 21 Feb 1917 wat ook op zijn grafsteen staat
  dat opgemaakt was bij zijn ouders,brother en verloofde
  Regards

  Yvonna

 11. Great research, well laid out website. Please keep up your valuable and much admired work.
  Kind regards and respect
  Kelvin

 12. Wat een goed initiatief en prachtige website. Bijzonder om zo de gedachtenis van de, voor velen generatie voor ons in leven te houden.

 13. Fantastic site and great work , much appreciated from the English relatives of flight LM459 shot down on the 28th May 1944 .Lest we forget….never will we forget

 14. Staat er ergens op deze site een kaart van Flakkee waar alle panelen staan.
  Dat zou wel erg mooi zijn om ze te bezoeken.

 15. Jazeker, bij het thema ‘Luchtoorlog’ is er een sub-thema ‘Informatiepanelen’!

 16. Mooie website, zelf ken ik ook nog iemand met foto’s met wegtrekkende duitse soldaten in middelharnis.
  Ik heb een aantal jaar geleden jullie op een stand in dirksland zien staan met mooie boeken en dergelijke. Doen jullie dat nog?

  Mvg,
  Joris

 17. Weet iemand iets van de Goereese verzetsman van Gurp?

 18. Heb om mijn bovenstaande site, even een link geplaats naar jullie site omtrent de Horsa 1007 van 1st Airlanding Anti Tank Battery.

  http://www.royalartilleryunitsnetherlands1944-1945.com/chalk-1007.html

 19. Great work that you chaps have and are doing. I am in contact with a relative of Halifax LK802 and how you have contributed to make their day wonderful in 2012 is to be applauded.

  With respect,
  Kelvin

 20. Foundation that cares about history, beauty initiative

 21. Beste stichting,

  Complimenten voor jullie werk, zo ook voor de website.
  Zou het misschien een idee zijn om voor het topic ” Bunkers” een overzichtskaart te plaatsen van de aanwezige bunkers in 40-45 en van vandaag de dag?

  Zomaar een suggestie….Ga zo door !!

  m.vr.gr.
  Wim de Munck

 22. Met veel aandacht Uw website gelezen. Wij wonen nu 23 jaar in Hellevoetsluis, maar komen uit Rotterdam en zijn nu 83 en 84 jaar. We hebben de oorlog dus meegemaakt en de bombardementen in Rotterdam. Deze oorlog speelt nog altijd een grote rol in ons leven. De gruwelijkheden die je als kind gezien hebt raak je niet meer kwijt. Dit gebeurt helaas nog steeds in de wereld. Wanneer komt er vrede???

 23. Als amateur-genealoog ben ik op zoek naar informatie over de Joodse tak van de familie Hartogs en aanverwanten. Alle informatie is welkom!
  U kunt mij bereiken op g.hartogs@hotmail.com.

 24. De onthulling van het herdenkingspaneel, op 22 april, voor Tom Forster was een waardig gebeuren op een frisse Zeedijk. een groot compliment voor de organisatie. Bijzonder was de Fly Past van een Beechcraft en een Harvard. Een bijzondere belevenis. Veel waardering voor jullie mooie werk.

 25. WoW!!!! Wat was dit vet vandaag wat een enthousiasme heeft die man en wat vertelt ie een hoop zelfs de kids hebben geboeid geluisterd.
  Zelfs het spelen op het NEP kanon vonden ze tof ze willen dit ook vaker doen dat klimmen en klauteren op dat NEP kanon.

  Goed gedaan en ga zo door!!!

 26. Een groot compliment voor deze website. Met name de documentatie van de interviews zijn een schat aan informatie. Mijn opa (Henk Ruis, geb. 1906, onderwijzer aan de bijzondere lagere school) woonde in Sommelsdijk (Langeweg 10) gedurende de oorlog en mijn vader is er in 1942 geboren, zodoende kwam ik hier terecht.

 27. Hertrouwde Adriana (Janna) Klem, de vrouw van Jacob Koert, met Abraham Melissant?

 28. Thank you for all of your hard work and dedication in preserving the history of the events, the locations, and the loved ones involved in World War 2 on Goeree-Overflakkee. We want you to know that we appreciate everything you have done for us and for helping to educate everyone about the dark days of the war.

  Lest we forget!

  Best Regards,

  Brent Anderson & Family

 29. Your website is very interesting and helps keep the memories alive for the next generation. I have been researching my father’s experience in the war. He was a despatch rider with 1 (British) Corps which was allied to the Canadian 1st Army.He would have been very familiar with the roads in your area. I wish you all the best for the future.

  Will (near Coventry)

Laat een reactie achter