Fotowedstrijd herdenkingsvlucht

Het is inmiddels al weer een aantal weken geleden, maar nog steeds krijgen we hele positieve berichten binnen over de herdenkingsvlucht van de Lancaster over Goeree-Overflakkee! Uiteraard gaan we ook ons uiterste best doen, om dit moois volgend jaar weer boven het eiland te laten verschijnen.

De datum voor het inzenden van beeldmateriaal voor de fotowedstrijd is ook verstreken en de jury kan aan de slag met een monsterklus. Maar liefst 196 foto’s werden ingestuurd, een aantal waarvan we alleen maar konden dromen, nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Zoals eerder al vermeld, heeft ook u een stem in de uiteindelijke uitslag en menig heeft hier dan ook gehoor aan gegeven met veel positieve stemmen en aardige reacties bij de foto’s. Uw stem telt nog mee tot eind deze week, daarna gaat de jury aan de slag om tot een eindbeoordeling te komen, dus ga nog snel even naar het fotoalbum van de wedstrijd! De prijsuitreiking zal dan volgen op 6 juni in de bibliotheek van Middelharnis, waar Kees Stoutjesdijk en Dennis Notenboom een lezing houden, exact 70 jaar later, over de grootste militaire operatie ooit: D-Day.

We houden het dus nog even spannend en zien u graag op 6 juni!

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.