Kortingen in de WO2GO winkel!

Met de feestdagen voor de deur heeft stichting WO2GO een tweetal interessante kortingen in de winkel op de website. Een mooi cadeau voor in de schoen of onder de boom en met de opbrengsten helpt u de stichting in het verwezenlijken van haar doelstelling!

Bij aanschaf van ‘De Tweede Wereldoorlog op Goeree-Overflakkee’ en ‘Blijvend Gedenken’ ontvangt u maar liefst 10 euro korting op de normale setprijs van 40 euro! Voeg de boeken toe in uw winkelmandje en gebruik bij het afrekenen  de code: korting#2

Bij aanschaf van ‘We had a job to do’, ‘De kabel brak’ en ‘Een ongelijke strijd’ ontvangt u maar liefst 6,95 euro korting op de normale setprijs van 16,95 euro! Voeg de boeken toe in uw winkelmandje en gebruik bij het afrekenen  de code: korting#3

Deze boeken en anderen zijn te bestellen in de winkel op de website.

 

 

Laat een reactie achter